Снимка ТуитърМлада жена уби по погрешка 15 души, докато опитвала да

...
Снимка ТуитърМлада жена уби по погрешка 15 души, докато опитвала да
Коментари Харесай

Момиче уби 15 души, опитвайки да отрови мъжа си

Снимка Туитър

Млада жена умъртви по простъпка 15 души, до момента в който опитвала да токсини брачна половинка си. Нелепата обстановка се разиграла в Пакистан. През септември извършителката Асиа Биби била омъжена принудително за 25-годишния Амджад Акрам, написа Independent, представен от Нова тв.

Тя направила опит за бягство и се върнала в къщата на родителите си. Те обаче наложително я изпратили назад при Акрам. Тогава 21-годишната жена поставила отрова в мляко, предопределено за мъжа й. Майка му обаче приготвила с него обичайна напитка Ласи. От нея пили 27 членове на природеното семейство на Асиа. 15 от тях умряли, а 12 остават в сериозно положение.

От полицията оповестиха, че момичето е взело отровата от хипотетичния си ухажор. В началото тя отричала виновността си и твърдяла, че в млякото е паднал гущер, който го е отровил.  Впоследствие обаче признала. В момента тя е в ареста дружно с любовника си и вуйна си, които са хипотетични нейни съучастници.

Част от потребителите в социалните мрежи се активизираха в отбрана на момичето и приканват тя да бъде пусната на независимост.  

Според статистика от 2016-а, Пакистан е на челно място по насилствени бракове. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР